About Us

KOREAN BEAUTY Waarom jij het nog niet gebruikt maar wel zou moeten!

Noonawon levert het beste in Koreaanse skincare en makeup, nieuwe populaire producten, merken, sieraden en informatie voor iedereen!

Wij houden voornamelijk van K-Beauty omdat Korea vele jaren vooruit loopt op de Westerse beauty industrie en kwalitatief hoogwaardige kwaliteit levert gebaseerd op natuurlijke ingri
ënten. De Koreaanse beauty industrie is zeer innovatief en heeft hele leuke verpakkingen. Wij willen dat jij je weer comfortabel voelt waar je niet alles (letterlijk) hoeft te bedekken om je weer JOU te voelen! 

Jouw huid zal voor altijd van jou zijn en voor die alledaagse look wil je je zelfverzekerd voelen met je natuurlijke en dewy look door simpelweg gewoon goed voor je eigen huid te zorgen. Wij hopen dat je dit met plezier zal gaan doen en je meer bewust hiervan wordt. Niet alleen makeup maar ook skincare is superleuk! Dus laten we terug gaan naar de basics!

Heb je nog een verzoek of advies laat het ons weten! Wij zijn altijd hier om naar je te luisteren en willen je meer geven van wat JIJ wil! Wij willen ons richten op het personaliseren van producten die bij jou passen, tot aan je voordeur - vooral als je zelf geen tijd heb voor een geweldige trip naar Seoul! 

 

 

© 2016 - 2019 Noonawon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel