FAQ

Wie zijn wij?
Wij zijn een jong team van Korean Beauty lovers gevestigd in Rotterdam. Wij gebruiken zelf dagelijks Korean Beauty producten en willen graag anderen helpen bij het vinden van hun ideale producten. Wij zijn nummer 1 en de meest betrouwbare webshop in Nederland en België voor Korean Beauty producten en daarom luisteren wij graag naar jou!

Wat betekent Noonawon?
Noonawon is ontstaan uit twee woorden 'noona' en 'won'. Noona betekent zus. Noonawon wilt als een 'oudere zus' advies geven op het gebied van Koreaanse beauty. De won is ook wel de munteenheid van Zuid-Korea maar in dit bedrijf staat won voor de Koreaanse vertaling van de achternaam Nguyen. Nguyen is de achternaam van de oprichtster van Noonawon en een verwijzing naar haarzelf.

Waarom Korean Beauty? 
Het werkt, het is leuk en het is goedkoop! Korean Beauty heeft hoogwaardige ingrediënten, met concurrerende prijzen en superschattige verpakkingen waardoor het nog leuker is om de producten te gebruiken. Er is altijd wel wat te vinden dat zal werken voor jouw huid!

Ik wil een bepaald product graag hebben maar die staat niet op jullie website. Kan ik dit product alsnog bestellen?
Ja! Stuur ons een e-mail naar info@noonawon.nl met je vraag en het betreffende product en wij zullen ons best doen om jou het gevraagde product te kunnen leveren.

© 2016 - 2018 Noonawon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel