FAQ

Wie zijn wij?
Wij zijn K-Beauty lovers in Rotterdam. Wij gebruiken zelf dagelijks Korean Beauty producten en willen graag anderen helpen bij het vinden van hun ideale producten. Wij zijn nummer 1 en de meest betrouwbare webshop in Nederland en België voor Korean Beauty producten en daarom luisteren wij graag naar jou!

Wat betekent Noonawon?
Noonawon is ontstaan uit twee woorden 'noona' en 'won'. Noona betekent zus. Noonawon wilt als een 'oudere zus' advies geven op het gebied van Koreaanse beauty. De won is ook wel de munteenheid van Zuid-Korea maar in dit bedrijf staat won voor de achternaam van de oprichtster van Noonawon en is dus een verwijzing naar haarzelf.

Waarom Korean Beauty? 
Het werkt, het is leuk en het is goedkoop! Wij houden van K-Beauty omdat Korea vele jaren vooruit loopt op de Westerse beauty en kwalitatief hoogwaardife kwaliteit levert gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. K-Beauty is zeer innocvatief, heeft concurrerende prijzen en hele leuk en superschattige verpakkingen waardoor het nog leuker is om de producten te gebruiken. Er is altijd wel wat te vinden dat zal werken voor jouw huid!

Uh oh.., ik heb een klacht wat moet ik doen? 

Wij doen altijd onze beste om er voor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent! Het kan alsnog gebeuren dat er misschien iets misgaat en dit vinden wij natuurlijk niet leuk. Mail ons meteen en wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt en weer helemaal tevreden bent!

Ik wil een bepaald product graag hebben maar die staat niet op jullie website. Kan ik dit product alsnog bestellen?
Ja! Stuur ons een e-mail naar info@noonawon.nl met je vraag en het betreffende product en wij zullen ons best doen om jou het gevraagde product te kunnen leveren.

© 2016 - 2021 Noonawon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel